Uvjeti korištenja

DOMUS NEKRETNINE d.o.o. - Politika zaštite osobnih podataka

OPĆA NAČELA

DOMUS NEKRETNINE d.o.o. je uskladilo poslovanje s Općom uredbom o zaštiti podataka (EC 2016/679) – GDPR, koja na snagu stupa s danom 25.05.2018. godine.

Svi sadržaji objavljeni na web stranici  www.domus-nekretnine.hr su autorsko djelo i podliježu zaštiti autorskog prava, iz čega proizlazi da svako neovlašteno korištenje istoga, je protivno važećim zakonima u RH i podložno tužbi.

Svrha i načini obrade osobnih podataka  - svrha prikupljanja podataka je uspostaviti kontakt s korisnicima naših usluga kako bi se međusobno informirali o aktivnostima koje za njih obavljamo. Sve prikupljene podatke smijemo koristiti isključivo u svrhu obavještavanja, informiranja i promotivnih aktivnosti koje radimo u svrhu uspješnog obavljanja našeg posla. Korisnici naših usluga su suglasni da im šaljemo obavijesti i informacije o našim aktivnostima.

Čuvanje osobnih podataka – vremenski period je ograničen i usko povezan s ostvarivanjem svrhe obrade podataka, osim u posebnim slučajevima  koje od nas zahtijevaju drugi propisi. Pristup osobnim podacima imaju isključivo djelatnici  tvrtke DOMUS NEKRETNINE d.o.o. Vodice, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla kao i partneri koji nam pružaju poslovnu podršku (izvršitelji obrade). Podaci neće biti prosljeđivani trećim osobama, osim službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske uz predočenje valjanog sudskog naloga.

Sudjelovanje u marketinškim aktivnostima, ostavlja se na izbor svakom korisniku naših usluga i bit će posebno regulirano u pisanom obliku kroz Ugovor o posredovanju u prometu nekretninama.

Ako se ne slažete s politikom zaštite osobnih podataka u agenciji Domus nekretnine d.o.o., molimo vas da se ne koristite našom stranicom i ne ostavljate svoje osobne podatke.

Voditelj obrade osobnih podataka:

DOMUS NEKRETNINE d.o.o.  sa sjedištem u Vodicama, ul. Ante Poljička br.25A,  OIB: 27963622821

Kontakt na koji možete slati svoje upite:
Adresa: Ante Poljička 25A, 22211 Vodice, adresa e-pošte: info@domus-nekretnine.hr

Vaš DOMUS NEKRETNINE d.o.o.